Onze ervaring


La Academia de Español Sevilla is een gevestigde Spaanse school die één-op-één lessen biedt met gekwalificeerde docenten die allen minimaal 14 jaar ervaring hebben en waarvan velen al bij de school werken sinds de opening 23 jaar geleden. Sevilla biedt op maat gemaakte cursussen voor elke persoon en is blij om leraren te hebben die de kennis, ervaring en specifieke vaardigheden bezitten om te voldoen aan de behoeften of interesses van de student. Wij voorzien onze studenten van een schrift en grammatica- en werkboek voor hun niveau. Deze boeken zijn geschreven door onze meest ervaren docenten en ontworpen volgens de eisen van de Sevilla cursus.

Eén student / één leraar…... De beste manier om Spaans te leren!

De programma’s omvatten alle studiebenodigdheden en instructies tijdens conversaties, uitspraak, grammatica, correspondentie, idioom, woordenschat, vertalingen en lezingen over Guatemala en Centraal-Amerika.

Een week toeristen cursus Spaans.

Totale Spaanse onderdompeling.

We bieden ook een specifieke cursus Toeristisch Spaans van één week voor degenen die van plan zijn om door Latijns-Amerika te reizen en hiervoor de basis van de Spaanse taal willen leren. Boek nu!

LOVE IT!

De sfeer bij La Academia de Español Sevilla is vriendelijk en uitnodigend. U kunt niet alleen gebruik maken van computers met internet en WIFI in de school, maar ook van een breed scala aan culturele activiteiten. Enkele van de buitenschoolse activiteiten die wij onze studenten aanbieden zijn gratis…

Book Now
Photo Gallery
Photo Gallery

 

Betaalbare Prijzen

cintaabajo4
 

Activiteiten al Jaar

English (UK)DutchGerman